14:00 21.11.2016

"Авіалінії Антонова" відкривають у Великій Британії з 2017 р. нове представництво - компанію Dreamlifts Ltd

2 хв читати
"Авіалінії Антонова" відкривають у Великій Британії з 2017 р. нове представництво - компанію Dreamlifts Ltd

Українська авіакомпанія "Авіалінії Антонова", один з провідних світових операторів важкого транспортного Ан-124-100 "Руслан" вантажопідйомністю 150 тонн, відкриває з 1 січня 2017 року у Великій Британії нове представництво - компанію Dreamlifts Ltd.

Як повідомила прес-служба ДП "Антонов", Dreamlifts Ltd. представлятиме "Авіалінії Антонова" в Сполученому Королівстві замість створеної для просування послуг з перевезення вантажів літаками Ан-124-100 спільно з російською авіакомпанією "Волга-Дніпро" у 2006 році Ruslan International (RI), припиняє свою діяльність 31 грудня 2016 року.

"Відтепер представляти" Авіалінії Антонова "в Сполученому Королівстві буде команда Dreamlifts Ltd, що складається з групи авторитетних фахівців, яка надаватиме послуги у сфері перевезень великогабаритних і надважких вантажів", - наголошується в повідомленні.

При цьому в ДП "Антонов" також засвідчують плідну 10-річну діяльність RI на світовому ринку авіаперевезень великогабаритних і надважких вантажів і висловлюють "Волга-Дніпро" подяку за тривалий взаємодія на світовому ринку.

"ДП "Антонов" і надалі буде дотримуватися традицій плідної взаємодії із замовниками, які розвивалися протягом 10 років у світовій логістичній системі на основі максимально персоніфікованого підходу до побажань кожного клієнта", - зазначають у ДП.

"Діяльність "Авіаліній Антонова" підтримується можливостями ДП "Антонов" у сфері розробки й надання рішень для реалізації найбільш складних логістичних проектів. Як розробник Ан-124-100 і власник сертифіката типу на цей літак, "Антонов" забезпечить експлуатацію неперевершених "Русланів" на світовому ринку авіаперевезень протягом ще багатьох років. Ми будемо працювати з досвідченою та енергійною командою в Сполученому Королівстві й бачимо великі перспективи у взаємодії з нашими замовниками ", - резюмував президент ДП "Антонов" Олександр Коцюба, якого цитує прес-служба.

"Авіалінії Антонова", авіатранспортний підрозділ ДП "Антонов", з 2006 року реалізує разом з російською "Волга-Дніпро" контракт на виконання стратегічних перевезень в рамках програми НАТО SALIS (Strategic Airlift Interim Solution) в інтересах Альянсу та ЄС. У грудні 2014 року контракт продовжений до кінця 2016 року.

За оцінками керівництва компанії, "Авіалінії Антонова" розраховують продовжити співпрацю з альянсом за програмою SALIS після завершення спільної з "Волга-Дніпро" угодою. В рамках нового формату партнерства з НАТО, не виключають в компанії, місцем базування українських "Русланів" залишиться Лейпциг.

Як повідомлялося, через зовнішню агресію і анексію РФ Криму в 2014 році Україна припинила експорт до РФ товарів військового та подвійного призначення. Уряд України в травні 2015 року розірвав міжурядову угоду з РФ у сфері ВТС від 1993 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА