15:43 21.11.2016

Засідання суду з розгляду продовження арешту Єфремова відкладено до вирішення питання відводу судді

1 хв читати
Засідання суду з розгляду продовження арешту Єфремова відкладено до вирішення питання відводу судді

Засідання Печерського районного суду Києва з розгляду питання продовження арешту глави фракції Партії регіонів у Верховній Раді VII скликання Олександру Єфремову, термін дії якого завершується 24 листопада, відкладено до розгляду питання про відвід судді.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" адвокат Андрій Смирнов, на засіданні в понеділок сторона захисту заявила відвід секретарю судового засідання у зв'язку з неналежною організацією процесу, а потім - прокурору, оскільки вважає його заангажованим. Суддя Володимир Карабань відхилив ці клопотання і після обідньої перерви один з адвокатів .о. Єфремова Євген Солодко заявив клопотання про відвід судді.

"Після цього у засіданні було оголошено перерву доти, доки автоматична система розподілу справ визначить суддю, який розглядатиме клопотання про відвід", - зазначив А. Смирнов.

О. Єфремов підозрюють у вчиненні низки кримінальних правопорушень: заволодінні майном (ст. 191 ч. 5 КК); вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України у порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків (ст. 110 ч. 3 КК); здійснення організаційного та іншого сприяння створенню терористичної організації "ЛНР" (ст. 258-3, ч. 1 КК).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА