19:40 22.11.2016

Дві треті українців називають неправильним розвиток ситуації в країні, але більшість вважає, що труднощі в перспективі переборні - опитування

1 хв читати

Лише 17,4% опитаних українців вважають, що ситуація в країні розвивається в правильному напрямі, проте більшість упевнена, що в короткостроковій або середньостроковій перспективі держава подолає наявні труднощі, свідчать дані соцдослідження Центру Разумкова.

В оприлюдненому у вівторок прес-релізі Центру Разумкова зазначено, що 66,8% опитаних висловили думку, що ситуація в країні розвивається в неправильному напрямі.

При цьому 17,8% респондентів дотримуються думки, що Україна здатна подолати існуючі проблеми та труднощі протягом найближчих кількох років (у квітні 2016 так вважали 16,5%), 43,2% - що труднощі можуть бути подолані у більш віддаленій перспективі (у квітні 2016 р. таку відповідь дали 47,2%). Менше ніж чверть українців - 23,9% - переконані, що Україна взагалі не здатна подолати труднощі (у квітні 2016 р. - 22,6%).

Соцдослідження проводилося соціологічною службою Центру Разумкова з 4 по 9 листопада 2016 року. Опитано 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей, за вибіркою, що представляє доросле населення України за основними соціально-демографічними показниками. Вибірка опитування будувалася як багатоступенева, випадкова із квотним відбором респондентів на останньому етапі. Опитування проводилося в 118 поселеннях (67 - міських і 51 - сільських). Теоретична похибка вибірки (без урахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА