10:25 23.11.2016

Українські прикордонники спробували відновити роботу КПВВ "Золоте", але бойовики заблокували процес

2 хв читати
Українські прикордонники спробували відновити роботу КПВВ "Золоте", але бойовики заблокували процес

Працівники Державної прикордонної служби України в середу вранці розпочали оформлення людей і транспортних засобів, які перетинають лінію розмежування сторін у Луганській області через контрольно-перепускний пункт в'їзду-виїзду "Золоте" (Попаснянський р-н).

"Сьогодні о 8-й ранку українські прикордонники розпочали пропуск через пункт "Золоте". Уже оформлено близько 10 авто та близько 20 осіб", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" помічник керівника Держприкордонслужби України Олег Слободян близько 9:30 середи.

При цьому він зазначив, що українська сторона наразі не може констатувати, що пропуск осіб і транспорту здійснюється з іншого боку лінії розмежування, "адже в нашу сторону ще ніхто не прийшов".

"Тому ми на цей момент ще не можемо сказати, що пропуск повноцінно поновився", - підсумував О.Слободян.

Водночас близько 10:00 він повідомив агентству, що бойовики "ЛНР" зі свого боку не здійснюють пропуску осіб і транспортних засобів.

"Бойовики не здійснюють пропуску. Рух не відновився", - сказав О.Слободян.

Водночас в оприлюдненій прес-службою українського прикордонного відомства інформації про роботу КПВВ на Донбасі зазначено, що станом на ранок 23 листопада біля КПВВ "Майорське" було 50 транспортних засобів на в'їзд та 150 на виїзд, біля КПВВ "Мар’їнка" - 300 на в'їзд і 250 на виїзд, біля "Новотроїцького" - 40 на в'їзд та 20 на виїзд і на "Гнутовому" - 35 на в'їзд і 15 на виїзд.

При цьому в повідомленні КПВВ "Золоте" не згадується.

Також у відомстві поінформували, що КПВВ у зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу лінію розмежування перетнули 27,5 тис. людей і 3,8 тис. транспортних засобів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА