14:17 23.11.2016

Автопарк управлінь поліції в областях незабаром поповниться новими "гібридами" Mitsubishi Outlander - Аваков

2 хв читати
Автопарк управлінь поліції в областях незабаром поповниться новими "гібридами" Mitsubishi Outlander - Аваков

Міністерство внутрішніх справ України найближчим часом отримає за договором з японською стороною автомобілі Mitsubishi Outlander, які буде передано для роботи поліцейських у регіонах, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Найближчим часом завершаться процедури за договором з японською стороною, і ми отримаємо автомобілі Mitsubishi Outlander. Ми практично нічого не дамо Києву, машини буде направлено в регіони, Луганська область отримає досить багато автомобілів", - сказав міністр у середу журналістам у Сєверодонецьку (Луганська обл.).

За його словами, процедуру оновлення автопарку МВС за договором з Японією буде повністю завершено у квітні 2017 р.

У середу в Сєверодонецьку відбулося відкриття третього сервісного центру з надання адмінпослуг. Раніше такі центри було відкрито в Києві та Дніпрі. Ще в п'яти містах, за словами міністра, сервісні центри нового зразка буде відкрито до кінця року. А.Аваков зазначив, що відкриття таких центрів планується у Бахмуті, Львові, Харкові, Запоріжжі, Чернігові.

"Забудьте МРЕВ, забудьте весь жахливий механізм і насолоджуйтеся сервісом", - звернувся міністр до присутніх на відкритті сервісного центру в Сєверодонецьку.

Як повідомлялося, за даними МВС України, за роки співпраці у рамках Кіотського протоколу Японія надала українським правоохоронцям 1568 автомобілів Toyota Prius, також Нацполіція отримає 650 автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV (Plug-in Hybrid Electric). Крім того, Японія вже передала 9,5 тис. комплектів зимового обмундирування для українських поліцейських.

18 листопада 2016 р. Кабінет Міністрів України дозволив передоплату терміном до одного року постачання автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV із гібридним двигуном для оснащення Національної поліції.

Згідно з постановою №810 від 9 листопада, уряд встановив, що розпорядники бюджетних коштів та одержувачі бюджетних коштів у договорах про закупівлю товарів, робіт і послуг можуть передбачати попередню оплату на термін не більше ніж рік під час закупівлі транспортних засобів у рамках реалізації проекту цільових екологічних (зелених) інвестицій "Технічне переоснащення (заміна рухомого складу існуючих патрульних автомобілів у Нацполіції України автомобілями з гібридною силовою установкою)".

У повідомленні, яке додається до постанови, зазначено, що попередня оплата дозволить виробнику Mitsubishi Motor Corporation оптимізувати терміни як виробництва автомобілів, так і постачання Нацполіції всього обсягу замовлення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ за минулий день здійснили 46 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина поранена

ВИБУХ У ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

За добу відбулося 77 бойових зіткнень, 7 - ще тривають, найгарячішим залишається покровський напрямок

110 ОМБ ім. М.Безручка: Збито черговий ворожий СУ-25

Нова зустріч у форматі "Рамштайн" відбудеться 20 травня

У Москви немає шансу підкорити нашу країну, наших людей, свідомість та історію

У Києві відкрили пам'ятний камінь на місці майбутнього меморіалу пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу

"Укренерго" попереджає про можливі аварійні відключення споживачів у Харківській і Полтавській областях у неділю

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару в Харкові зросла до шести осіб

Водії міжнародних перевізників не беруть участі в протестах проти нових правил мобілізації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА