17:18 23.11.2016

Українська сторона вимагає терміново відкрити КПВВ "Золоте", напередодні свят хоче збільшити кількість робочих вікон

1 хв читати

Українська сторона наполягає на негайному відкритті контрольного пункту в'їзду-виїзду "Золоте" (Попаснянський р-н, Луганська обл.), наголошує перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко.

"Україна обурена тим, що досі бойовики не відкрили КПВВ "Золоте", роботу цього пункту блокують з березня. Ми наполягаємо на його негайному відкритті", - написала вона на своїй сторінці у Facebook після засідання гуманітарної підгрупи в середу в Мінську.

І. Геращенко також зазначила, що українська сторона заради спрощення перетину КПВВ для громадян, які найбільше потерпають від конфлікту, готова напередодні новорічних та різдвяних свят збільшити кількість робочих вікон і прикордонників на КПВВ, а також збільшити дозвіл на провезення багажу з 50 до 75 кг.

Як повідомлялося, в середу вранці співробітники Державної прикордонної служби України розпочали оформлення людей і транспортних засобів, які перетинають лінію розмежування сторін у Луганській області через КПВВ "Золоте". Однак бойовики "ЛНР" зі свого боку не здійснювали пропуск осіб та транспортних засобів, рух не відновився.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА