17:05 25.11.2016

Конвойна служба не готувала доправлення до суду підсудних колишніх "беркутівців"

2 хв читати

Конвойна служба не готувала доставку до Святошинського районного суду підсудних колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут" м. Києва після того, як з'явився інформаційний привід у вигляді блокування активістами Лук'янівського СІЗО, розповів адвокат двох екс-"беркутівців" Олександр Горошинський. агентству "Інтерфакс-Україна" після засідання суду.

Крім того, у Святошинському райсуді агентству "Інтерфакс-Україна" сказали, що їм не надходили ніякі офіційні документи і повідомлення про причини недоставки екс-"беркутівців" до зали суду.

Але при цьому всі сторони процесу вказують на те, що недоставляння підсудних є прямою підставою для непроведення і перенесення судового засідання.

У свою чергу представник сторони обвинувачення Олексій Донський після засідання суду повідомив, що прокуратура зацікавлена в допиті В. Януковича. "Зрив допиту зовсім не в інтересах прокуратури. В наших інтересах, щоб допит був проведений і був повноцінний", - сказав він.

Як повідомлялося, в п'ятницю, 25 листопада, о 13:00 у Святошинському районному суді міста Києва відбулося судове засідання у справі вбивства людей під час Євромайдану, під час якого був запланований допит екс-президента України Віктора Януковича як свідка.

Близько сотні активістів руху "Правий сектор" заблокували виїзд із Лук'янівського СІЗО до Києва, звідки мають вивезти колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут" для участі у засіданні до Святошинського районного суду м. Києва.

Пізніше суду переніс засідання з допитом у режимі відеоконференції В Януковича в якості свідка на 13:00 за київським часом 28 листопада 2016 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА