13:58 01.12.2016

Польська авіакомпанія LOT у лютому 2017 р. розпочне виконувати рейси з Варшави до столичного аеропорту "Київ"

2 хв читати
Польська авіакомпанія LOT у лютому 2017 р. розпочне виконувати рейси з Варшави до столичного аеропорту "Київ"

Польська авіакомпанія LOT з 26 лютого почне виконувати рейс із Варшави до аеропорту "Київ" (Жуляни), повідомив директор із корпоративних комунікацій авіакомпанії Адріан Кубійський на прес-конференції в Києві в четвер.

За його словами, спочатку виконуватимуть шість рейсів на тиждень, з літа – сім. Він також додав, що це вже п'ятий прямий рейс авіакомпанії в Україну. Також LOT літає до "Борисполя", Львова, Одеси і Харкова.

А. Кубійський зазначив, що українські пасажири можуть пересісти у Варшаві на інші рейси авіакомпанії, зокрема, далекомагістральні, загалом мережа компанії налічує 60 міст.

Так, спочатку рейси виконуватимуть щоденно, окрім суботи. Виліт із Варшави – у 22:40, із Києва – о 06:00. Авіакомпанія також виконує два щоденних рейси зі столичного аеропорту "Бориспіль".

Польоти до аеропорта "Київ" здійснюватимуться літаками Embraer-195s ємністю 112 пасажирів.

"Міжнародний аеропорт "Київ" – це сучасний аеропорт, розташований у діловій частині столиці. Ми раді, що на сьогоднішній день ми єдиний перевізник з ЄС, який запропонував щоденні рейси з цього аеропорту до Варшави", - сказав А. Кубійський.

Ціну перельоту він не уточнив, проте, згідно з даними системи бронювання авіакомпанії, наприклад, квиток в один бік на 10 березня обійдеться в 4,5 тис. грн в економічному класі.

Між тим менеджер з корпоративних комунікацій авіакомпанії додав, що LOT пропонує різноманітну систему знижок за бажання пасажира летіти, приміром, без багажу, або без харчування.

LOT Polish Airlines забезпечує близько 5 млн пасажирів на рік майже за 60 напрямками по всьому світу через Варшаву. LOT пропонує також прямі далекомагістральні рейси в США, Канаду, Китай, Японію і Південну Корею.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА