14:09 01.12.2016

Номінаційний комітет відібрав кандидатуру екс-заступника міністра транспорту Рябікіна на посаду голови аеропорту "Бориспіль"

2 хв читати
Номінаційний комітет відібрав кандидатуру екс-заступника міністра транспорту Рябікіна на посаду голови аеропорту "Бориспіль"

Урядовий комітет із призначень відібрав для призначення на посаду генерального директора держпідприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (Київ), найбільшого аеропорту країни, екс-заступника міністра транспорту України Павла Рябікіна.

Згідно з повідомленням на веб-сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі, 1 грудня 2016 року завершився конкурс з відбору, зокрема, керівника аеропорту.

У повідомленні наголошується, що П. Рябікін має 29 років професійного досвіду, зокрема в авіакомпанії "Експрес Авіа", ТОВ "РК Партнери", ТОВ "РОЦ "Зелений порт".

П. Рябікін також був депутатом України третього скликання, а в 2005-2006 рр. обіймав посаду заступника міністра транспорту і зв'язку. З 2014 року працює в Київській міськдержадміністрації, займаючись питаннями інфраструктури і транспортного будівництва.

"Наприкінці листопада я публічно пообіцяв в парламенті, що до 2 грудня ми завершимо проведення прозорих конкурсів і ці підприємства отримають нових керівників. Перед ними (керівниками - ІФ) постаять важливі завдання - налагодити ефективну роботу держпідприємств. Переконаний, що для цього існують усі необхідні передумови", - процитовано в повідомленні слова першого віце-прем'єр-міністра Степана Кубіва.

Водночас у тексті відсутня згадка про перебіг 4-го конкурсу на посаду голови "Електроважмашу", що планувалося завершити на початку грудня

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" забезпечує понад 68% пасажирських авіаперевезень України, є єдиним українським аеропортом, в якому обслуговуються далекомагістральні рейси. З аеропорту понад 50 авіакомпаній здійснюють регулярне сполучення більш ніж на 100 маршрутах по всьому світу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Закон про Товариство Червоного Хреста України треба актуалізувати - Доценко

Польські фермери відновили блокування доріг на прикордонні переходи "Краківець" і "Шегині" - Держприкордонслужба

Доценко: Український Червоний Хрест передає досвід, набутий під час війни, міжнародним партнерам

За час війни Росія зруйнувала і пошкодила понад 20 офісів і складів ТЧХУ - Доценко

Понад 20 загонів швидкого реагування ТЧХУ працюють в Україні - гендиректор Доценко

ВАКС засудив мера Рені до дев'яти років позбавлення волі

Держмитслужба України: Ймовірно, планується блокування пункту пропуску "Медика-Мостиська"

Пошуково-рятувальну операцію в Чернігові завершено: 18 загиблих, 78 поранених

Збито всі 13 ударних безпілотників "Шахед", які атакували Україну

Суд обрав запобіжний захід організаторам злочинної групи Чернівецької митниці

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА