17:09 01.12.2016

Творці EX.UA мають намір запустити нове закрите файлове сховище

2 хв читати

Творці українського файлообмінника EX.UA розглядають можливість запуску закритого файлового сховища на іншому домені найближчим часом.

Як повідомляється на сайті EX.UA в четвер, про новий проект і його назву буде оголошено 21 грудня 2016 року. Також для користувачів буде доступна опція анонімного обміну файлами.

Водночас EX.UA вирішили продовжити час для перенесення особистих архівів до 31 грудня 2016 року. Публічний доступ до ресурсу обмежено з 1 грудня 2016 року.

"Пошта на домені EX.UA буде доступна до 31 грудня 2016 року. Починаючи з 1 січня 2017 року пошта буде доступна на новому домені", - йдеться в заяві.

Творці файлообмінника також стверджують, що домен EX.UA буде продано, а виручені кошти буде витрачено на благодійність.

"Щоб закінчити будь-які спекуляції навколо EX.UA про можливе "закордонне" майбутнє ресурсу, повідомляємо: найдорожчий домен UANET продається. Ціна домену EX.UA - $1 млн", - йдеться в заяві.

Як повідомлялося, 16 листопада український ресурс EX.UA повідомив про рішення припинити свою роботу і попросив усіх користувачів вилучити файли зі своїх архівів до 30 листопада 2016 року. У ресурсі зазначили, що за останній рік EX.UA довелося відчути на собі прямі погрози, шантаж (зокрема і на міждержавному рівні), DDOS-атаки, які наражають на небезпеку особисту інформацію та особисті файли користувачів, які зберігаються на ресурсі. В EX.UA вважають, що їхній ресурс працював у правовому полі, проте "не всім подобалося таке трактування законодавства".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА