20:06 01.12.2016

Правоохоронці закликають українських водіїв і пішоходів враховувати погіршення погоди 2 грудня

1 хв читати
Правоохоронці закликають українських водіїв і пішоходів враховувати погіршення погоди 2 грудня

Правоохоронці закликають учасників дорожнього руху до уважності та обережності на дорогах у п'ятницю, 2 грудня, через негоду, яку зумовить циклон із північного заходу.

"Будьте обачливі при проїзді мостів та естакад, відмовтеся від ризикованих маневрувань. У жодному разі не перевищуйте швидкість, дотримуйтеся безпечної дистанції та правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Під час сильних опадів радимо водіям авто за можливості утриматися від поїздок на дальні відстані, а тим, хто виїхав, - бути вкрай обережними", - йдеться у зверненні до водіїв управління безпеки дорожнього руху департаменту превентивної діяльності Національної поліції України.

Що стосується пішоходів, то з урахуванням ожеледиці в департаменті закликають переходити дорогу лише у встановлених місцях, не виходити на проїжджу частину прямо перед автомобілем - водій не встигне загальмувати. "У темний час доби використовуйте світлоповертаючі елементи", - йдеться в повідомленні.

За даними Укргідрометцентру, в Україні в п'ятницю непогоду визначатиме циклон, що переміщається з північного заходу Європи. Очікуються складні погодні умови: мокрий сніг (на півдні з дощем), вночі в західних, удень і північних та центральних областях сильний мокрий сніг, у більшості областей місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, заметілі, на дорогах ожеледиця.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА