12:10 03.12.2016

Правоохоронці припинили діяльність конвертаційного центру в Києві з обігом у 200 млн грн

1 хв читати
Правоохоронці припинили діяльність конвертаційного центру в Києві з обігом у 200 млн грн

Правоохоронці припинили діяльність конвертаційного центру в Києві з обігом в 200 млн грн, повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

Конвертаційний центр був розміщений у Києві й надавав підприємствам реального сектора економіки послуги з формування незаконного податкового кредиту з ПДВ і переведення безготівкових коштів у готівку.

"Для прикриття незаконної діяльності зловмисники використовували понад 30 транзитно-конвертаційних підприємств, зареєстрованих на переселенців із зони АТО", - йдеться в повідомленні.

За інформацією ДФС, підприємства-замовники незаконних послуг перераховували безготівкові кошти на рахунки компаній, що входили до складу конвертаційного центру. Після цього кошти переводилися в готівку й поверталися замовникам. За свої послуги організатори незаконної діяльності брали 12-13% від суми, яку виводили в "тінь".

За результатами низки обшуків виявлено та вилучено 30 печаток фіктивних підприємств, бухгалтерські документи, комп'ютерну техніку. Крім того, на рахунках підприємств, що входять до складу центру, заарештовано 7,8 млн грн.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА