20:04 04.12.2016

Порошенко провів нараду з силовиками у зв'язку із загибеллю поліцейських у Княжичах і взяв перебіг розслідування під свій контроль

2 хв читати
Порошенко провів нараду з силовиками у зв'язку із загибеллю поліцейських у Княжичах і взяв перебіг розслідування під свій контроль

Президент України Петро Порошенко провів оперативну нараду з представниками силових відомств з розслідування трагедії – загибелі п'яти поліцейських в селі Княжичі Київської області в ніч на 4 грудня.

Як повідомляє в неділю ввечері прес-служба глави Української держави, П.Порошенко висловив співчуття сім'ям загиблих правоохоронців і "взяв перебіг розслідування цієї трагедії під особистий контроль".

"Ніщо не виправдовує того, що загинуло п’ятеро правоохоронців. Я сподіваюся, що в дуже короткий термін істина буде встановлена. І ті, хто винний у видачі наказів, що призвели до таких трагічних наслідків, будуть стовідсотково притягнуті до відповідальності", - наголосив президент.

П.Порошенко висловив сподівання, що і в Національній поліції, і в інших правоохоронних органах буде зроблено відповідні висновки, які не допустять в умовах підвищеної небезпеки розбійних нападів та наявності великої кількості зброї, прорахунків у плануванні.

У свою чергу, перший заступник генерального прокурора України Дмитро Сторожук розповів, що одразу після повідомлення про трагічні події оперативна група прокуратури області та Генеральної прокуратури виїхала на місце подій.

"Наразі вилучено всі журнали, речові докази, тривають допити з усіма учасниками, які брали безпосередню участь в операції. Він також повідомив, що створено оперативний штаб із розслідування цієї трагедії", - йдеться в повідомленні.

П.Порошенко доручив учасникам наради в. о. керівника Нацполіції Вадиму Трояну, Д.Сторожуку і першому заступнику глави СБУ Віталію Малікову, - особисто взяти участь у роботі оперативного штабу з розслідування загибелі поліцейських і доповідати про результати цієї роботи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА