12:17 05.12.2016

Луценко взяв під особистий контроль хід розслідування загибелі поліцейських у Княжичах

1 хв читати
Луценко взяв під особистий контроль хід розслідування загибелі поліцейських у Княжичах

Хід досудового розслідування загибелі поліцейських у селі Княжичі Київської області в ніч на 4 грудня перебуває під особистим контролем генерального прокурора України Юрія Луценка.

Як повідомляє прес-служба Прокуратури Київської області, відомство здійснює досудове розслідування в кримінальному провадженні, передбаченому п. 1 ч. 2 ст. 115 (убивство) Кримінального кодексу України.

"За цим фактом прокуратура Київської області внесла відомості про вчинене кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Хід досудового розслідування перебуває під особистим контролем генерального прокурора України Юрія Луценка", - йдеться в повідомленні.

Тривають слідчі дії. Встановлюють усі обставини вчиненого злочину.

Як повідомлялося, 4 грудня 2016 року о 4:00 у с. Княжичі Броварського району Київської області працівники Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) Національної поліції України, перебуваючи на службі, застосували автоматичну зброю стосовно співробітників Броварського відділу поліції охорони Управління поліції охорони, яка разом із двома співробітниками Управління оперативної служби ГУ Нацполіції в м. Києві, також перебуваючи на службі, застосувала автоматичну зброю у відповідь. Унаслідок чого загинули п’ять працівників поліції.

У понеділок, 5 грудня, голова Верховної Ради Андрій Парубій на погоджувальній раді керівників депутатських груп і фракцій заявив, що внаслідок перестрілки між співробітниками правоохоронних органів у с. Княжичі в ніч на неділю загинули шість правоохоронців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА