12:26 05.12.2016

У прокуратурі не підтверджують загибель шостого поліцейського в результаті перестрілки в Княжичах

1 хв читати

У прокуратурі Київської області не підтверджують загибель шостого поліцейського в результаті перестрілки між співробітниками правоохоронних органів e с. Княжичи Броварського району Київської області в ніч на неділю

"За даними прокуратури Київської області, загинуло п’ятеро правоохоронців... Жодного шостого - я ще вчора уточнювала у наших слідчих - жодного шостого", - повідомили в прес-службі прокуратури Київської області агентству "Інтерфакс-Україна" в понеділок.

Народний депутат з фракції "Народний фронт" Антон Геращенко сказав журналістам у понеділок у Києві: "Я думаю, спікер помилився".

Як повідомлялося, 4 грудня 2016 року в 4:00 ранку в с. Княжичі Броварського району Київської області співробітники Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) Національної поліції України, перебуваючи на службі, застосували автоматичну зброю проти співробітників Броварського відділу поліції охорони Управління поліції охорони, які разом з двома співробітниками Управління оперативної служби ГУ Нацполіції в м.Києві , теж перебуваючи на службі, застосували автоматичну зброю у відповідь. У результаті загинуло п’ятеро співробітників поліції

У понеділок, 5 грудня, голова Верховної Ради Андрій Парубій на погоджувальній раді керівників депутатських груп і фракцій заявив, що в результаті перестрілки між співробітниками правоохоронних органів у с.Княжичи в ніч на неділю загинули шестеро правоохоронців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА