15:53 05.12.2016

Аваков має намір перервати свій візит до Канади у зв'язку з трагічними подіями у Княжичах

1 хв читати
Аваков має намір перервати свій візит до Канади у зв'язку з трагічними подіями у Княжичах

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков має намір перервати свій візит до Канади і достроково повернутися до України у зв'язку зі смертельною перестрілкою в с. Княжичі Броварського району Київської області

Як повідомив у понеділок департамент комунікації МВС України, глава МВС України зазначив, що призначені зустрічі в Канаді - дуже важливі з позиції програми партнерства з урядом Канади для підтримки сектора безпеки в Україні у 2017 році.

"Однак, після зустрічі з міністром міжнародної торгівлі Канади Христею Фріленд і міністром громадської безпеки Ральфом Гудейлом, я скасовую інші зустрічі та повертаюся до України", - цитує А. Авакова департамент комунікації МВС.

З урахуванням різниці в часі, в Україну А. Аваков має прибути у ніч на середу. Раніше глава МВС планував повернутися до України через три дні.

Як повідомлялося, 4 грудня 2016 року о 4:00 ранку в с. Княжичі Броварського району Київської області співробітники Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) Національної поліції України, перебуваючи на службі, застосували автомати щодо працівників Броварського відділу поліції охорони Управління поліції охорони, які разом з двома співробітниками Управління оперативної служби ГУ Нацполіції у м. Києві, теж перебуваючи на службі, застосували автоматичну зброю у відповідь. В результаті чого загинули 5 співробітників поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА