13:38 09.12.2016

Результати балістичної експертизи перестрілки правоохоронців у Княжичах будуть готові вже наступного тижня

2 хв читати

Народний депутат з фракції "Народний фронт", член колегії МВС Антон Геращенко не виключає, що результати балістичної експертизи щодо трагедії с. Княжичі Київської області, в результаті якої загинули п'ятеро правоохоронців, будуть готові вже наступного тижня.

"Результати балістичної експертизи не робляться за принципом "треба швидше", робляться експертами, які знають проблематику, знають фізику... Я думаю, на наступному тижні це буде", - сказав А. Геращенко журналістам у кулуарах парламенту в п'ятницю в Києві.

За словами народного депутата, посекундно відновлюється графік дій різних підрозділів поліції, експерти відокремлюють, які кулі потрапили в якогось загиблого, які кулі потрапили в яку частину автомобіля.

А. Геращенко також додав, що в рамках розслідування кримінальної справи слідчі "опитують понад 30 осіб, які так чи інакше мали відношення до цієї ситуації".

Як повідомлялося, під час спецоперації Нацполіції України і Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) із затримання грабіжників в с. Княжичі під Києвом о 4:00 ранку 4 грудня через непередбачені обставини сталася перестрілка з працівниками Броварського відділу поліції охорони Управління поліції охорони, під час якої загинуло 5 правоохоронців. Розпочато службове розслідування за фактом стрілянини в с. Княжичі.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко 6 грудня повідомив, що слідчі Генпрокурори вбачають у дії тих, хто координував операцію правоохоронців у с. Княжичі Київської області ознаки злочинної недбалості, яка призвела до особливо тяжких наслідків. За словами Ю. Луценка, команда направити КОРД була неправильною.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА