14:46 09.12.2016

Кабмін збільшив до 24 міс. терміни проведення передплати на закупівлю обладнання для оборонного проекту "Вільха"

2 хв читати
Кабмін збільшив до 24 міс. терміни проведення передплати на закупівлю обладнання для оборонного проекту "Вільха"

Кабінет Міністрів дозволив держзамовникам збільшити терміни проведення передплати на закупівлю спеціального обладнання, необхідного для реалізації оборонного проекту "Вільха" до 24 міс.

Відповідна норма закріплена постановою Кабінету Міністрів №891 від 30 листопада, вносить зміни до постанови уряду № 117 від 23 квітня 2014 року.

Проект "Вільха" з модернізації РСЗВ "Смерч" 9К58 з новою 300-мм керованою ракетою – один з пріоритетів ОПК, що реалізується в рамках державного оборонного замовлення (ДОЗ) за активної участі ДП "КБ "Південне" (Дніпро) і ДККБ "Промінь" (Київ).

Як повідомлялося, у вересні уряд посилив умови проведення попередньої оплати робіт за контрактами в рамках держоборонзамовлення (ДОЗ) та договорами на закупівлю оборонної продукції в особливий (військовий - ІФ) період: держконтрактах на закупівлю, модернізацію та ремонт озброєння, військової та спеціальної техніки за ДОЗ передоплата може надаватися строком не більше, ніж на дев'ять місяців; в договорах на закупівлю товарів, робіт і послуг оборонного призначення - строком до трьох місяців у розмірі до 70%.

Відповідно до чинного порядку планування, формування, розміщення і коректування ДОЗ, умови проведення передплати за цими роботами в особливий (військовий) період до останнього часу визначав держзамовник – розпорядник бюджетних коштів, з урахуванням потреби і наявності фінансування.

У звичайний період, проведення передплати на виконання робіт у рамках ДОЗ, згідно з чинним порядком, обмежено 6 міс.; попередньої оплати робіт зі складних видів озброєнь з циклом виробництва понад 12 міс., виконуються в рамках ВТС та за цільовими оборонними програмами – 18 міс.; передоплати довгострокових оборонних НДДКР -18 міс.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА