19:22 09.12.2016

Порошенко привітав українську армію з успішним випробуванням безпілотного БТР "Фантом"

1 хв читати

Президент України Петро Порошенко привітав з успішним випробуванням безпілотної техніки наземного та повітряного використання на полігоні Гончарівське в Чернігівській області.

"Українська армія стає сильнішою з кожним днем. Вітаю з успішним випробуванням безпілотного БТР "Фантом", який показав відмінний результат у критично складних погодних умовах", - написав П.Порошенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Як повідомлялося, 9 грудня 216 року на полігоні Гончарівське (Чернігівська обл.) відбулися випробування безпілотної техніки наземного та повітряного використання.

Після випробувань секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що безпілотні технології - дуже важливий напрям розвитку озброєння та військової техніки для Збройних сил України, оскільки вони "дозволяють виконувати широкий комплекс розвідувальних і бойових завдань", при цьому зберігаючи життя українських військовослужбовців.

О.Турчинов розповів, що випробування пройшов безпілотний багатофункціональний мінібронетранспортер "Фантом", раніше представлений держконцерном "Укроборонпром". Крім того, під час випробувань непогано зарекомендував себе безпілотний бойовий модуль, поставлений на БМП, його можна використовувати на звичайних БМП і на БТР.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА