17:31 12.12.2016

Україна закупила станції радіоелектронної боротьби в країнах Європи і вже поставила на озброєння станції власної розробки - Полторак

1 хв читати
Україна закупила станції радіоелектронної боротьби в країнах Європи і вже поставила на озброєння станції власної розробки - Полторак

Україна закупила станції радіоелектронної боротьби в країнах Європи і наразі здійснює їх приймання, розробка аналогічних вітчизняних засобів вже завершена і перші системи вже поставлені на озброєння, заявляє міністр оборони Степан Полторак.

"Росія експериментує і відчуває те, що у них нове є, передусім у питаннях, пов'язаних з розвідкою і радіоелектронною боротьбою. Але у нас є напрацювання сьогодні нашого військово-промислового комплексу. Крім того ми закупили, я б не хотів говорити кількість їх, станції радіоелектронної боротьби в європейських країнах, і до кінця року вони будуть поставлені в Україну", - розповів С. Полторак журналістам у понеділок у Києві, відповідаючи на відповідне запитання.

За його словами, закуплені в європейських країнах станції наразі проходять приймання. "Сьогодні група військовослужбовців їх приймає за кордоном", - сказав міністр.

"Українські (станції радіоелектронної боротьби – ІФ) деякі вже поставлені, деякі зараз перебувають на останньому етапі випробувань – проходять державні випробування", - розповів С. Полторак.

"Думаю, що наш бойовий потенціал у питаннях, пов'язаних з радіоелектронною боротьбою, буде підвищено після отримання станцій, які ми закупили і тих станцій, щодо якихзавершено розробку та які будуть поставлені на озброєння", - резюмував він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить правових підстав для визнання Путіна демократично обраним і легітимним президентом РФ - заява МЗС

Фон дер Ляєн за підсумками переговорів із Сі Цзіньпіном заявила про готовність до рішучих заходів для захисту економіки ЄС

Шмигаль обговорив із новим прем'єром Ісландії Бенедіктссоном зміцнення співпраці

Оголошення РФ про навчання з нестратегічними ядерними силами - ще один доказ безвідповідальної поведінки Кремля - Стано

Зеленський запропонував ВР продовжити строк дії воєнного стану та проведення загальної мобілізації

ГУР про знищення російського катера "Мангуст": Досить нова розробка окупантів, знищено разом із БК та озброєнням

Сирський дві доби провів на покровському та курахівському напрямках, ухвалив рішення щодо посилення оборони резервами

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання у трьох областях для 112 тис. абонентів

На місці пожежі в Кропивницькому виявлено тіло одного загиблого - голова ОВА

Стано: Боррель проти участі представників ЄС у церемонії інавгурації Путіна

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА