10:29 13.12.2016

Влада надасть всю необхідну допомогу постраждалим унаслідок обвалення під'їзду гуртожитку в Чернігові – Гройсман

2 хв читати
Влада надасть всю необхідну допомогу постраждалим унаслідок обвалення під'їзду гуртожитку в Чернігові – Гройсман

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман запевняє, що влада зробить все необхідне для надання постраждалим у результаті обвалення в одному з під'їздів чотириповерхового будинку гуртожитку у Чернігові допомоги.

"Щойно розмовляв з головою ОДА Валерієм Куличем, який зараз перебуває на місці обвалення. За інформацією, в результаті руйнувань сім жителів постраждали. Рятувальники продовжують роботи із розбору завалів. Сподіваюся, що ми не будемо мати сумних новин. Мої співчуття постраждалим та їхнім сім'ям. Ми зробимо все необхідне, щоб надати їм необхідну допомогу", - написав В. Гройсман на своїй Facebook-сторінці в понеділок увечері.

За його словами, причини події з'ясовуються.

Як повідомлялося, обвалення в одному з під'їздів чотириповерхового будинку гуртожитку у Чернігові на вул. Попудренка, 16, cталося о 16:20 понеділка. За даними ДСНС, обвал стався внаслідок вибуху в кімнаті на четвертому поверсі. Вибух був без подальшого горіння, але став причиною обвалення плит перекриття з першого по четвертий поверхи (8 квартир) і руйнування зовнішньої стіни з фасадної сторони будівлі.

У ДСНС інформували про 7 постраждалих, до того часу вже госпіталізованих. Крім того, повідомлялося, що під завалами перебували дві людини, одна з яких подавала ознаки життя.

На місці події тривають пошуково-рятувальні роботи за участю особового складу і техніки від ДСНС, МВС, Мінохорони здоров'я, комунальних служб міста. Також до місця події направлено мобільно-рятувальний центр.

Близько 19.00 понеділка в ДСНС повідомили, що з-під завалів обваленої будівлі дістали підлітка 1999 р.н. При цьому в інформації не зазначалося, в якому стані знайденого потерпілого. "Пошуково-рятувальні роботи тривають", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА