12:49 13.12.2016

Поліція розслідує обставини обвалення гуртожитку в Чернігові

2 хв читати

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом обвалення будівлі гуртожитку в Чернігові, внаслідок якого одна людина загинула, і ще одна дістала тілесних ушкоджень.

"Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270-1 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства) - карається штрафом від 100 до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк", – повідомляє прес-служба Національної поліції України в Чернігівській області у вівторок.

Як повідомляє поліція, 12 грудня о 16:20 надійшло повідомлення про обвал 4-поверхового будинку по вул. Попудренка, 16. На місце події негайно прибули рятувальники, поліція, медики і комунальні служби. За цією адресою розташований 4-поверховий цегляний будинок на 98 кімнат, де проживають 180 громадян. О 16:15 в будинку сталося обвалення плити перекриття з 4 поверху на перший, під час якого було пошкоджено 8 кімнат.

Під час розбирання завалу рятувальники виявили і звільнили 17-річного жителя будинку, якого доправили до Чернігівської міської лікарні. Медики констатували у потерпілого закриті травми плечей, хребта і колінного суглоба. Під час подальшого проведення рятувальних робіт під завалами виявлено тіло загиблої жінки 1991 року народження.

Зараз тривають роботи із вивезення зруйнованих конструкцій. За інформацією рятувальників, людей під завалами більше немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА