12:37 15.12.2016

Аваков анонсує кадрові та методологічні зміни за підсумками розслідування трагедії в Княжичах

1 хв читати
Аваков анонсує кадрові та методологічні зміни за підсумками розслідування трагедії в Княжичах

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляє, що після трагедії в с. Княжичи Київської області, коли загинули п'ятеро співробітників Національної поліції, будуть проведені кадрові зміни у відомстві і методологічні зміни.

"Ми проведемо методологічні зміни. Також будуть зроблені кадрові висновки, будуть і кримінальні висновки", - сказав він журналістам у четвер у Києві.

Як повідомлялося, під час спецоперації Нацполіції України та Корпусу оперативно-раптового дії (КОРД) із затримання грабіжників в с.Княжичи під Києвом вранці 4 грудня через непередбачені обставини сталася перестрілка зі співробітниками Броварського відділу поліції охорони Управління поліції охорони, під час якої загинули 5 правоохоронців.

Ю.Луценко 6 грудня повідомив, що слідчі Генпрокуратури вбачають в діях правоохоронців, що координували цю операцію, ознаки злочинної недбалості, яка призвела до особливо тяжких наслідків.

Народний депутат з фракції "Народний фронт", член колегії МВС Антон Геращенко 9 грудня сказала, що не виключає отримання результатів балістичної експертизи в цій справі наступного тижня.

За його даними, в рамках розслідування слідчі опитують понад 30 осіб, які "так чи інакше мали відношення до цієї ситуації".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА