13:25 18.12.2016

Українські правоохоронці припинили діяльність незаконних гральних закладів, де вилучили понад 300 одиниць грального обладнання та 36 тис грн. "виручки"

1 хв читати

Працівники територіальних управлінь захисту економіки (УЗЕ) і слідчі регіональних відділів Національної поліції України заявили на сайті профільного міністерства про припинення діяльності гральних закладів у різних регіонах держави.

"На Закарпатті оперативники УЗЕ та слідчі обласної поліції припинили діяльність 8 гральних закладів. Вони функціонували у містах Ужгород, Виноградів, Свалява, Мукачеве та Берегове. Правоохоронці вилучили 132 одиниці грального обладнання, понад 20 тис грн, отриманих як ставки, а також "чорну бухгалтерію", повідомляється на сайті Національної поліції України в неділю.

У Кіровоградській області поліцейські припинили діяльність чотирьох таких закладів, які перебували у Кропивницькому та Олександрії. Крім вилучення 122 одиниць ігрового обладнання і 16 тис. грн, оперативники УЗЕ склали 9 адміністративних протоколів на азартних гравців. Згідно зі ст. 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення, шанувальникам азартних ігор загрожують штрафні санкції.

Як повідомляється, в Запоріжжі заклади працювали під виглядом лотереї. Оперативники УЗЕ і слідчі Нацполіції провели три санкціонованих обшуки і вилучили 25 одиниць комп'ютерної техніки.

Ще один ігровий заклад припинив свою діяльність у Миколаєві. Звідти оперативники УЗЕ і слідства вилучили 20 системних блоків.

Загалом, за даними Департаменту захисту економіки Нацполіції України, правоохоронці вилучили 310 одиниць грального обладнання та понад 36 тис. грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА