16:30 23.12.2016

На території ринку в Дарницькому районі Києва сталася сутичка, поліція припинила конфлікт

1 хв читати
На території ринку в Дарницькому районі Києва сталася сутичка, поліція припинила конфлікт

У Дарницькому районі м. Києва на території ринку сталася сутичка між підприємцями та представниками орендаря землі, п'ятеро осіб звернулися за допомогою до лікарів.

Як повідомив у п'ятницю відділ комунікації поліції м. Київ, вранці поліція отримала повідомлення про те, що невідомі зносять торгові точки на вулиці Ревуцького у Дарницькому районі. За викликом виїхали патрульні, працівники районного управління поліції та спецпідрозділів.

"На місці події, за попередньою інформацією, з'ясувалося, що конфлікт стався між представниками ринку та товариства, яке орендує землю. Орендар найняв людей і привіз будівельну техніку для встановлення паркану. Однак підприємці почали зводити барикади. У результаті стався конфлікт, почалася бійка, у хід пішла цегла та вогнегасники. Також були спроби заблокувати рух", - зазначено в повідомленні.

Поліція втрутилася в сутичку і створила кордон між учасниками конфлікту. Зараз ситуація стабілізована. Там працює слідчо-оперативна група, яка проводить огляд місця події.

Станом на 14:30 до столичної поліції від лікарів надійшло 5 повідомлень про постраждалих. триває перевірка, за результатами якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

Правоохоронці забезпечують правопорядок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА