10:38 26.12.2016

Втрати противника на Донбасі за минулий тиждень становили 18 убитих і 38 поранених

2 хв читати
Втрати противника на Донбасі за минулий тиждень становили 18 убитих і 38 поранених

Втрати противника за минулий тиждень (19-25 грудня) становлять 18 убитих військовослужбовців і 38 поранених, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"У період 19-25 грудня втрати противника становили: 18 військовослужбовців убитими і 38 пораненими. З них у складі 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го АК (Донецьк) ЗС РФ троє військовослужбовців убито і п'ять поранено. У складі 2-ї окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК ЗС РФ поранений один військовослужбовець. У складі 7-ї окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2-го АК 15 військовослужбовців убито й 32 поранено", - йдеться в повідомленні ГУР на сторінці у Facebook у понеділок.

У розвідці також зазначили, що за минулий тиждень унаслідок спроб противника зайняти нові позиції на Світлодарській дузі та порушень під час транспортування зброї і боєприпасів, незадовільних умов служби і медичного забезпечення збільшилась кількість загиблих і травмованих військовослужбовців з'єднань і військових частин 1-го (Донецьк) і 2-го (Луганськ) АК ЗС РФ.

ГУР інформує, що в цивільних лікарнях Луганська введено режим обмеження доступу відвідувачів у зв'язку з приховуванням розміщення великої кількості поранених військовослужбовців російських військ. "Морг головної міської лікарні заповнений убитими російськими військовослужбовцями. У медичних закладах на тимчасово окупованих територіях Луганської області проводиться виписка хворих цивільних осіб для звільнення місць для поранених військовослужбовців", - зазначає українська розвідка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА