11:47 10.01.2017

Пашинський йде на допит до прокуратури щодо передноворічного інциденту

2 хв читати
Пашинський йде на допит до прокуратури щодо передноворічного інциденту

Народний депутат України (фракція "Народний фронт") Сергій Пашинський повідомив, що у вівторок йде на допит до прокуратури у рамках розслідування інциденту з його участю на автодорозі у Васильківському районі Київської області, що стався увечері 31 грудня 2016 року.

"Я, як ніхто інший, зацікавлений в об'єктивному та публічному розслідуванні цієї ситуації. Тільки об'єктивне розслідування, проведення слідчих експериментів та експертиз зможуть розвіяти брехню, яку вкидає нам в інформаційний простір з-за "поребрика" всяка нечисть і яку, на жаль, "корисні ідіоти" з великим ентузіазмом розповсюджують у нас", - написав С.Пашинський на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

При цьому парламентар додав, що переконаний у правильності своїх дій під час інциденту.

"Скажу так. Кожного року в Україні скоюють сотні вбивств, тисячі випадків нанесення важких тілесних ушкоджень, 80% із них - у стані алкогольного сп'яніння. Але це ще не все. Дві треті цих злочинів скоюють не з метою пограбування чи помсти, вони є виключно хуліганством. Щороку тисячі людей потерпають від п'яних хуліганів. І якщо хоча б 5% таких "хімікусів" (В'ячеслав Хімікус, постраждалий унаслідок стрільби з пістолета С.Пашинським - ІФ) будуть знати, що на спробу насильства вони можуть отримати адекватну відповідь, і це їх зупинить, а я вірю, що так і буде, то я зробив усе правильно. Не як народний депутат, а як громадянин, чоловік і батько своїх дітей", - написав С.Пашинський.

Як повідомлялося, на дорозі в одному із сіл Васильківського району Київської області увечері 31 грудня 2016 р. стався конфлікт між С.Пашинським та місцевим жителем, унаслідок якого парламентар дістав удару пляшкою по голові, а чоловік, який напав на нього, - кулю в ногу.

3 січня в прокуратурі Київської області повідомили, що розслідують кримінальне провадження за фактом інциденту за статтею Кримінального кодексу про хуліганство.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА