12:30 11.01.2017

Білорусь заборонила ввезення птиці з низки регіонів країн ЄС, РФ та України через грип птиці

1 хв читати
Білорусь заборонила ввезення птиці з низки регіонів країн ЄС, РФ та України через грип птиці

Білорусь заборонила ввезення до республіки птиці з окремих регіонів України, Росії, Данії та Франції через зареєстровані там випадки захворювання птиці на високопатогенний грип.

Як зазначено в повідомленні на сайті департаменту ветеринарного та продовольчого нагляду Мінсільгосппроду Білорусі, обмеження на ввезення стосуються Одеської та Чернівецької областей України, Ростовської області Росії, регіонів Окситанія та Нова Аквітанія Франції, а також регіонів Данії - Зеландія, Північна Ютландія, Південна Данія, Столичний регіон і Центральна Ютландія.

Рішення прийняті на підставі інформації Міжнародного епізоотичного бюро про реєстрацію на території цих регіонів випадків захворювання птиці на високопатогенний грип.

Заборона поширюється на ввезення до республіки з цих регіонів живої птиці, інкубаційного яйця, диких, зоопаркових і циркових сприйнятливих тварин, м'яса птиці, яєчного порошку, меланжу, альбуміну та інших харчових продуктів переробки курячого яйця, пуху та пера. Заборона також поширюється на корми і кормові добавки з птиці, мисливські трофеї, а також вживане обладнання для перевезення птахівницької продукції, утримання, забою та оброблення птиці.

Попереднього року Білорусь вводила заборону на ввезення птиці з низки регіонів Франції, Польщі, Угорщини, Данії, Хорватії, Швейцарії, Нідерландів, Австрії, Румунії, України, Сербії, Швеції, Росії через зареєстровані там випадки захворювання птиці на грип.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА