18:10 12.01.2017

Дату засідання МВФ щодо України буде визначено найближчими тижнями

1 хв читати
Дату засідання МВФ щодо України буде визначено найближчими тижнями

Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) найближчими тижнями може рекомендувати раді директорів фонду здійснити третій перегляд програми EFF, повідомив офіційний представник Фонду Джеррі Райс у четвер.

"У мене її поки що немає (точної дати засідання ради директорів - ІФ), але ми очікуємо, що це буде скоро, найближчими тижнями. Якщо припустити, що решту питань (виконані вимоги владою України - ІФ) незабаром буде вирішено, то пропозиція завершити черговий перегляд програми може бути представлена раді директорів МВФ найближчими тижнями", - сказав він під час традиційного прес-брифінгу у Вашингтоні.

При цьому Дж.Райс відзначив суттєвий прогрес України останніми місяцями в реалізації необхідних для завершення третього перегляду програми реформ. Серед них він назвав прийняття відповідного цілям програми EFF державного бюджету на 2017 рік, запуск системи обов'язкового декларування доходів високопоставленими чиновниками, рішучі дії із забезпечення фінансової стабільності в країні.

За словами представника МВФ, місія фонду продовжує спілкування з владою України з решти питань, що, зокрема, стосуються підсумків реформи енергосектора та остаточного погодження графіка подальших дій у рамках меморандуму співпраці між Україною та МВФ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА