11:17 23.01.2017

Авіакомпанія Yanair у 2017 році має намір наростити обсяг пасажироперевезень до Грузії

2 хв читати
Авіакомпанія Yanair у 2017 році має намір наростити обсяг пасажироперевезень до Грузії

Авіакомпанія Yanair (Житомир) планує в 2017 році збільшити обсяг пасажирських перевезень до Грузії на 15-20%.

Як повідомив комерційний директор авіакомпанії Євген Пушенко під час засідання Туристичного прес-клубу України, в 2016 році Yanair перевезла понад 37 тис. пасажирів на рейсах між Києвом, Одесою та Батумі і близько 23 тис. людей на рейсах з Києва та Одеси до Тбілісі.

Є.Пушенко повідомив, що компанія вже відкрила продаж літніх рейсів до Грузії з Києва та Одеси. Польоти виконуватимуться з аеропорту "Київ" (Жуляни).

Так, із квітня компанія збільшить частоту рейсів Київ-Тбілісі до трьох, а з червня - до чотирьох на тиждень. Мінімальна вартість квитка в обидві сторони разом зі зборами - 5,832 тис. грн. До цієї суми входить одне місце багажу вагою до 23 кг і харчування на борту.

Із 15 квітня авіакомпанія розпочинає польотну програму з Києва до Батумі. Рейси виконуватимуться двічі на тиждень, а з червня планується зробити їх щоденними. Мінімальна вартість round trip - 5,944 тис. грн.

"Ми вбачаємо всі передумови для збільшення пасажиропотоку між Україною та Грузією в 2017 році - це і туризм, і ділові зв'язки між нашими країнами, - тому маємо намір збільшувати частоти між Києвом і Тбілісі та вийти на щоденний графік польотів до Батумі", - повідомив Є.Пушенко.

Крім того, з 3 червня компанія розпочинає польотну програму з Одеси до Батумі щосереди і щосуботи за мінімальною ціною 4,797 тис. грн round trip, а з 4 червня відкриє рейси Одеса-Тбілісі щочетверга та щонеділі з мінімальною ціною 5,459 тис. грн.

За словами Є.Пушенка, цього року з великою ймовірністю буде запущено рейс Львів-Батумі із частотою двічі на тиждень.

Компанію Yanair (ТОВ "Янейр ЛТД.") зареєстровано 15 червня 2012 року в Житомирі. У липні 2013 року отримала сертифікат на здійснення діяльності.

Флот компанії, згідно з реєстром цивільних повітряних суден на 23 січня 2017 року, нараховує два літаки Saab 340, два літаки Airbus A320, один Airbus 321, два Boeing 737-300 один 737-400.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА