10:46 24.01.2017

Один військовий дістав поранення поблизу Станиці Луганської минулої ночі

1 хв читати
Один військовий дістав поранення поблизу Станиці Луганської минулої ночі

У зоні проведення АТО на луганському напрямку один український військовий дістав поранення в результаті ворожого обстрілу минулого вечера та вночі, повідомив заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко.

"Учора ввечері та протягом ночі ворог посилив інтенсивність обстрілів до критичного значення. На жаль, в результаті ворожої агресії був поранений наш захисник. Разом з усією Луганщиною сподіваємося на його швидке одужання", – цитує Ю. Клименка Луганська ОДА на сторінці у Facebook у вівторок.

За його словами, бойовики вели масований обстріл позицій сил АТО з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Крім того, протягом минулої доби і після півночі уздовж лінії розмежування бойовики 22 рази порушували режим тиші", застосовуючи заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Як повідомлялося, за інформацією прес-центру штабу АТО, за минулу добу бойовики 51 разів відкривали вогонь по позиціях військовослужбовців Збройних сил України у зоні проведення Антитерористичної операції. Унаслідок обстрілу 2 військовослужбовців отримали поранення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА