15:40 24.01.2017

Кабмін готовий підтримати Львів у вирішенні проблеми утилізації відходів

2 хв читати
Кабмін готовий підтримати Львів у вирішенні проблеми утилізації відходів

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє, що Кабінет Міністрів України готовий підтримати Львів у питанні вирішення проблеми утилізації твердих побутових відходів.

Як повідомляє прес-служби Кабміну, В.Гройсман за участю віце-прем'єр-міністра Володимира Кістіона у вівторок провів зустріч із головою Львівської обласної державної адміністрації Олегом Синюткою з питання ситуації навколо утилізації твердих побутових відходів у Львові.

"Глава уряду наголосив, що вирішення цієї проблеми належить до компетенції міської влади. Водночас уряд готовий надати всю необхідну підтримку, що дозволить врегулювати це питання", - йдеться в повідомленні.

За словами В.Гройсмана, в міському бюджеті Львова в результаті фінансової децентралізації є достатні ресурси, необхідні для врегулювання проблеми, зокрема, в 2017 році бюджет розвитку міста становитиме 1,8 млрд грн.

"Я вважаю, що Львів має бути чистим. Це зона відповідальності міського голови особисто, а також міської ради. Але ми вже бачимо не один тиждень, місяць, а, напевно, і рік, що системно проблема твердих побутових відходів у такому прекрасному місті, як Львів, не вирішується. Мешканці міста Львів не повинні страждати від безгосподарності і безпорадності міських чиновників", - наводить слова В.Гройсмана прес-служба Кабміну.

Прем'єр зазначив, що в таких питаннях дуже важлива готовність і здатність міської влади вести діалог з мешканцями сусідніх громад.

За результатами зустрічі прем'єр-міністр доручив голові Львівської ОДА провести засідання комісії з надзвичайних ситуацій, під час якої знайти рішення щодо забезпечення поліпшення ситуації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Держмитслужба України: Ймовірно, планується блокування пункту пропуску "Медика-Мостиська"

Пошуково-рятувальну операцію в Чернігові завершено: 18 загиблих, 78 поранених

Збито всі 13 ударних безпілотників "Шахед", які атакували Україну

Суд обрав запобіжний захід організаторам злочинної групи Чернівецької митниці

Віцеканцлер Німеччини Габек прибув в Україну для підготовки конференції з відновлення

Прем'єр Нідерландів готовий закуповувати у партнерів системи ППО Patriot для постачання Україні

Розвідники спецпідрозділу "Кабул 9" за дві доби виявили та знищили дев’ять одиниць військового транспорту і склад боєприпасів

Окупанти обстріляли 22 населені пункти на Харківщині, виникли пожежі

В Івано-Франківській області ППО збила всі ворожі БПЛА, у результаті падіння уламків виникли пожежі

У Херсонській області за добу через обстріли 16 людей дістали поранення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА