17:27 26.01.2017

Розенко доручив Мінінфраструктури та місцевій владі жорстко реагувати на необґрунтоване підвищення цін на проїзд

1 хв читати
Розенко доручив Мінінфраструктури та місцевій владі жорстко реагувати на необґрунтоване підвищення цін на проїзд

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко доручив Міністерству інфрастуктури та місцевим органам влади вживати жорстких заходів, аж до позбавлення ліцензії, у відповідь на необґрунтоване підвищення тарифів на пасажирські перевезення.

"Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко за результатами засідання міжвідомчої робочої групи із забезпечення підвищення мінімальної зарплати доручив Мінінфраструктури та місцевим органам влади вживати жорстких заходів реагування на необґрунтоване підвищення тарифів на пасажирські перевезення", - йдеться в повідомленні прес-служби віце-прем'єра.

Зокрема, йдеться про підвищення цін на проїзд у міському та міжміському громадському транспорті.

"Я хочу наголосити, що підвищення мінімальної заробітної плати жодним чином не є підставою для підвищення цін. Тому, в цьому випадку, Мінінфраструкутри, спільно з місцевою владою та організаціями профспілок і роботодавців повинні здійснювати моніторинг ситуації з підвищенням тарифів та вживати жорстких заходів реагування на такі факти – аж до позбавлення ліцензій", - сказав П.Розенко на засіданні міжвідомчої робочої групи із забезпечення підвищення мінімальної зарплати.

Він назвав необґрунтоване підвищення цін на проїзд шахрайством.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА