10:39 27.01.2017

Бойовики не пропустили колону з гуманітарним вантажем на контрольовану ними територію

1 хв читати
Бойовики не пропустили колону з гуманітарним вантажем на контрольовану ними територію

Незаконні збройні формування не пропустили на підконтрольні їм території колону з 25 вантажних автомобілів із гуманітарним вантажем від організації "Регіональне представництво Управління Верховного комісара ООН у справах біженців у Білорусі, Молдові, Україні".

Як повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України в п'ятницю, вантажівки пройшли оформлення в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Новотроїцьке" в Донецькій області в четвер уранці.

"Міжнародна організація направляла жителям неконтрольованої території понад 540 тонн будівельних матеріалів та медикаментів. Проте близько 17:00 незаконні збройні формування колону з гуманітарним вантажем повернули без пояснення причини", - йдеться в повідомленні.

Згодом прикордонники не пропустили через той самий контрольний пункт і КПВВ "Майорське" три вантажівки з товарами, які планувалося поставити на контрольовану бойовиками територію.

"Три автомобілі, що перевозили товари на тимчасово неконтрольовану територію з порушеннями, виявили прикордонники Донецького і Краматорського загонів спільно з представниками фіскальної служби. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ "Новотроїцьке" і "Майорське" незаконно перевезти косметику, парфумерію, оболонку до ковбасних виробів і засоби гігієни", - розповіли в Держприкордонслужбі.

Автомобілі та вантаж передано представникам Державної фіскальної служби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА