12:26 30.01.2017

Середня зарплата держсекретарів становить 40 тис. грн

1 хв читати
Середня зарплата держсекретарів становить 40 тис. грн

Середня заробітна плата державних секретарів міністерств становить близько 40 тис. грн на місяць, повідомив державний секретар Кабінету Міністрів України Володимир Бондаренко.

"Середня зарплата держсекретаря - це посадовий оклад, надбавки, серед яких - за вислугу років, що в сумі становить близько 40 тис. грн, залежно ще від премій", - сказав В.Бондаренко в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Він зазначив, що не вважає такий рівень зарплати достатньо конкурентним порівняно з приватним сектором, і не думає, що зарплата порівнянна з рівнем відповідальності, яку має держсекретар на своїй посаді.

В.Бондаренко додав, що невелика кількість претендентів на посаду держсекретаря пов'язана з недостатньою популяризацією цієї посади.

"Нинішні держсекретарі призначені терміном на п’ять років, після чого у нас буде друга серія конкурсів. Я думаю, що конкурси через п’ять років будуть цікавіші, тому що люди зможуть побачити позитив від реформи держслужби та запровадження інституту держсекретарів, зрозуміють, що таким чином можна щось змінити", - сказав він.

На думку держсекретаря, в тому, що на конкурсах на посади держсекретарів перемогли переважно вже діючі заступники міністрів, є плюс, оскільки вони знайомі із ситуацією у своїх відомствах та можуть розпочинати активну роботу вже з першого дня на посаді.

Повний текст ексклюзивного інтерв'ю В.Бондаренка буде оприлюднено у відкритому доступі на головній сторінці сайта "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

ЗС України відбили 59 атак окупантів за добу на шести напрямках

ВР ухвалила в першому читанні законопроєкт про посилення відповідальності за незаконний обіг підакцизних товарів

Профільний комітет рекомендував ВР прийняти за основу законопроєкт про захист інтересів власників земельних паїв

США готують пакет озброєнь для України на $1 млрд

ВР має намір визначити Держспецзв'язку органом, що реалізує політику щодо забезпечення безпілотними системами та засобами РЕБ

Уряд виділив ще понад 8 млрд грн на будівництво фортифікацій - Шмигаль

Для повноцінного запуску Держреєстру нерухомих пам'яток потрібно понад 5 років - Шуляк

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА