11:08 01.02.2017

В Авдіївці розгорнуто 11 пунктів обігріву, до відновних робіт залучені 260 людей і 60 одиниць техніки

2 хв читати
В Авдіївці розгорнуто 11 пунктів обігріву, до відновних робіт залучені 260 людей і 60 одиниць техніки

Рятувальники Держслужби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) продовжують надавати допомогу жителям міста Авдіївки попри те, що станом на 7:00 1 лютого домовленість про режим тиші не дотримується і обстріли тривають.

"31 січня пошкоджено залізничне полотно сполучення Авдіївка-Очеретине. Чотири піротехнічні розрахунки ДСНС перебувають у готовності для проведення робіт із розмінування після настання режиму тиші, два піротехнічні розрахунки перебувають у резерві", - йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС, оприлюдненому в середу вранці.

У службі зазначають, що в Авдіївці розгорнуто 11 пунктів обігріву (сім ДСНС, три стаціонарні, один благодійної організації), до яких звернулося близько 900 людей, забезпечено харчування трьома польовими кухнями.

Загалом до аварійно відновних робіт залучені 260 людей і 60 одиниць техніки, зокрема від ДСНС - 120 осіб і 35 од. техніки; від Нацполіції - 63 людини і 3 од. техніки; від комунальних служб міста - 54 людини і 15 од. техніки; від Авдіївського коксохімічного заводу - 23 людини та 7 од. техніки.

У відомстві зазначають, що теплопостачання в місті, де проживає близько 22 тис. людей, здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі на природному газі, температура теплоносія в тепломережі - 50 градусів тепла, у квартирах температура повітря - 15 градусів тепла. Централізоване водопостачання здійснюється за графіком із резерву, у разі потреби буде забезпечено підвезення води. Централізоване електропостачання відсутнє. Об'єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від п’яти генераторів ДСНС (у резерві є 12 генераторів різної потужності, додатково залучено три потужні пересувні електростанції).

Температура повітря навколишнього середовища становить 15 градусів морозу. Опрацьовані питання евакуації людей похилого віку з будинку престарілих і близько 12 тис. осіб у разі ускладнення обстановки (нині виявили бажання 140 людей).

Організовано взаємодію служб. Ситуація перебуває на контролі ДСНС України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА