19:47 03.02.2017

СБУ оприлюднила телефонні розмови представників "ДНР", які підтверджують обстріли українських територій із житлових кварталів Донецька

1 хв читати

Служба безпеки України перехопила телефонні розмови колишнього голови так званої народної ради "ДНР" Андрія Пургіна та депутата так званої народної ради "ДНР" Тетяни Дворядкіної, які підтверджують, що обстріли бойовиками українських територій відбувалися з житлових кварталів окупованого Донецька.

"Перехоплені розмови легалізовані слідством та будуть долучені до кримінальної справи про створення терористичної організації "ДНР", - йдеться в повідомленні прес-центру СБУ в п'ятницю.

Так, на аудіозаписі, який, за інформацією СБУ, було зроблено 1 лютого 2017 року, Т.Дворядкіна повідомляє А.Пургіну: "Щойно тут "Гради" повз нас кудись прочесали".

На що той відповідає їй: "Від нас тільки летить, від нас".

У свою чергу член народної ради "ДНР" додає: "У нас тут із посадочки".

"А у нас веселіше - у нас виходить, якщо вони здуру стають біля нашого будинку, то капець", - відповідає їй А.Пургін.

"У нас теж, ось прямо поруч. У дворі сигналки спрацьовують (очевидно, йдеться про автосигналізації - ІФ)", - зазначає Т.Дворядкіна.

У відповідь А.Пургін заявляє, що "обратка до них не прилетить": "Ми в низині. Вона не може навісом літати, тому вона завжди нас перелітає туди, в район ЦУМу і так далі. Вони коли починають від нас фігачити, у мене аж будинок підстрибує".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА