19:04 14.02.2017

Порошенко призначив Петрова начальником департаменту контррозвідки СБУ та змінив начальників управлінь СБУ в 5 областях

2 хв читати

Президент України Петро Порошенко призначив начальником департаменту контррозвідки Служби безпеки України Олексія Петрова та змінив начальників управлінь СБУ в Херсонській, Сумській, Миколаївській, Тернопільській і Запорізькій областях.

Відповідний указ президента України №35/2017 від 14 лютого 2017 року про призначення на посади керівників органів і підрозділів Служби безпеки України оприлюднено на офіційному сайті глави Української держави.

Згідно з документом, начальником управління СБУ в Херсонській області призначено Данила Доценка, начальником управління СБУ в Сумській області - Владислава Косинського, начальником управління СБУ в Миколаївській області - Олексія Ляха, начальником управління СБУ в Тернопільській області - Віталію Найду (його згідно з указом №34/2017 звільнено з посади начальника департаменту контррозвідки СБУ), начальником управління СБУ в Запорізькій області - Олександра Хілька.

Крім того, президент також призначив Олександра Климчука начальником департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ та Віктора Кононенка - начальником департаменту захисту національної державності СБУ (замість звільненого з цієї посади Анатолія Дублика, згідно з указом №34/2017).

Також указом №34/2017 президент України звільнив із посади начальника управління СБУ в Херсонській області Олега Зубкова, управління СБУ в Сумській області - Юрія Гончарова, управління СБУ в Миколаївській області - Олександра Калініна, управління СБУ в Тернопільській області - Олексія Ушанова, управління СБУ в Запорізькій області - Олександра Шмітька.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

26 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА