12:25 21.02.2017

Представники блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу провели зустріч із Гройсманом

2 хв читати
Представники блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу провели зустріч із Гройсманом

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі запропонував представникам блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу прийняти постанову, яка регулює переміщення вантажів через лінію розмежування відповідно до закону про боротьбу з тероризмом, повідомляє Штаб блокади торгівлі з окупантами.

"Отримавши офіційне запрошення на переговори від прем'єр-міністра країни, Штаб блокади торгівлі з окупантами виступив з пропозицією: негайного звільнення полонених; ухвалення закону про окуповані території, який законодавчо забороняє торгівлю на крові", - йдеться в повідомленні Штабу блокади торгівлі з окупантами на офіційній сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

Зазначено, що під час переговорів прем'єр В.Гройсман зробив зустрічну пропозицію, а саме: представники штабу входять до комісії з обміну полоненими; Кабінет Міністрів скасовує дозволи, видані СБУ на переміщення товарів, і видає постанову, що регулює переміщення вантажів відповідно до закону про боротьбу з тероризмом.

"Впливати на більшість "БПП" (парламентська фракція "Блок Петра Порошенка" - ІФ) і "НФ" (парламентська фракція "Народний фронт" - ІФ) у парламенті прем'єр, за його словами, не може, тому ухвалення закону від нього не залежить. Штаб пообіцяв розглянути ці пропозиції та після консультацій з експертами і членами штабу дати відповідь", - йдеться в повідомленні.

"У будь-якому разі блокада не припиняється ні на хвилину, а подальші перемовини мають бути максимально публічними і відкритими для народу", - заявили в Штабі блокади торгівлі з окупантами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НАБУ повідомило про підозри у схемі заволодіння 16 млн грн на закупівлях для МВС

Капітан судна українець Салига потрапив під санкції США через постачання озброєння хуситам

Під час надзвичайних ситуацій власників генераторів через шум не штрафують - МОЗ

ЄС створює Аудиторську раду для контролю Ukraine Facility

За підготовку законопроєкту про перехідне правосуддя на деокупованих територіях відповідає Мін'юст, що передбачено стратегією реінтеграції населення ДОТ - Верещук

Кількість постраждалих від ракетного удару по Полтавському району зросла до 16 людей

Покровський напрямок залишається найбільш напруженим протягом доби - Генштаб ЗСУ

Зеленський про Саміт миру: Це успіх України, але темп ми збавляти не будемо, мир - це завжди шлях

Зеленський про удар по Полтавщині: Нам життєво необхідно посилювати захист неба сучасними системами ППО та авіацією

Україна та Вірменія провели політичні консультації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА