14:12 22.02.2017

Турчинов виступає за подальше підвищення зарплат військовим

1 хв читати
Турчинов виступає за подальше підвищення зарплат військовим

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов виступає за подальше збільшення грошового забезпечення військовослужбовців.

"Рішення Ради національної безпеки і оборони, ухвалене під керівництвом президента, про збільшення грошового забезпечення військовослужбовців, не є статичним, одноразовим актом. Ми не можемо зупинятися на цьому шляху, враховуючи інфляційні чинники", - сказав О.Турчинов, виступаючи під час оперативних зборів ЗСУ в Києві в середу.

При цьому він наголосив, що грошове забезпечення військовослужбовців має зростати не лише за допомогою збільшення премій і надбавок. "Оклади за посадою і званням незмінні вже понад десять років", - висловив жаль секретар РНБО.

"Середній рівень основних складових - це посадовий оклад, оклад за військове звання, вислуга років у структурі грошового забезпечення військовослужбовців суб'єктів сектора безпеки і оборони становить лише 12% із відповідними наслідками для пенсії", - розповів він.

Секретар РНБО нагадав, що в арміях НАТО ці складові в структурі грошового забезпечення військовослужбовців перебувають на рівні 70-80%. "Цю диспропорцію слід вирівняти і невідкладно", - підсумував О.Турчинов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА