13:13 27.02.2017

Поліція припинила діяльність мережі борделів у Києві та області з місячним виторгом понад 1,5 млн грн

2 хв читати
Поліція припинила діяльність мережі борделів у Києві та області з місячним виторгом понад 1,5 млн грн

Співробітники поліції Київській області викрили діяльність злочинної групи, що утримувала мережу борделів у Києві та області, яка нараховувала понад 60 повій.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Київської області в понеділок, координацію діяльності злочинним співтовариством здійснювали 15 осіб. Злочинне угруповання контролювало понад 60 повій, які надавали послуги сексуального характеру, як у притонах з цілодобовою охороною, так і на виїзних замовлення. Серед затриманих - 4 диспетчерів і 7 водіїв-охоронців, які доставляли повій за адресами, забезпечували їх охорону і виконували функцію інкасаторів.

За інформацією поліції, місячний виторг злочинців становив понад 1,5 млн грн. Для отримання прибутків та постійного оновлення клієнтської бази до злочинного бізнесу були залучені особи, які відповідали за розробку та функціонування веб-сайтів і поширення рекламних візиток.

Поліцейські одночасно провели 29 санкціонованих обшуків, було вилучено 9 автомобілів, канабіс, близько 60 тис. дол., 6 тис. євро, 400 фунтів стерлінгів, 200 тис. грн, банківські картки, коштовності, записні книжки зі списком клієнтів і графіком чергувань дівчат, диспетчерів, водіїв, охоронців, повідомляє відділ комунікації Нацполиции.

Наразі триває комплекс слідчо-оперативних заходів, спрямований на встановлення всіх обставин скоєння злочину. Відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво), ч. 3 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

У спецоперації були задіяні понад 200 правоохоронців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Одещині збито дві російські авіаракети - ПК "Південь"

На Одещині знищено морську міну - ВМС ЗСУ

Заступник глави МЗС України поінформував гендиректора ОЗХЗ про системні порушення РФ Конвенції про заборону хімічної зброї

Карандєєв виступає за створення заповідника на території урочища Китаїв у Голосіївському районі Києва

Бійці 79 ОДШБр під час ворожого штурму в районі Новомихайлівки знищили 8 російських мотоциклів й 1 БМП

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА