14:01 21.03.2017

СБУ викликає на допит дружину ватажка "Народного ополчення Донбасу" Губарєва

2 хв читати
СБУ викликає на допит дружину ватажка "Народного ополчення Донбасу" Губарєва

Служба безпеки України (СБУ) викликає на допит як підозрювану дружину ватажка так званого "Народного ополчення Донбасу" Павла Губарєва, Катерину.

Згідно з порядком, який офіційно опубліковано в газеті "Урядовий кур'єр" у вівторок, Є. Губарєву викликають 27, 28 і 29 березня о 10:00 на допит до старшого слідчого в ОВС ГСУ СБУ за адресою: м. Києві, вул. Володимирська, 33 для проведення слідчих і процесуальних дій у кримінальному провадженні, розпочатому 21 липня 2014 року за 1 ч. ст 258-3 (створення терористичної організації, керівництво такою організацією або участь у ній) і ч. 1 ст. 258-5 (фінансування тероризму) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, Міністерство внутрішніх справ України оголосило П. Губарєва в розшук у травні 2014 року. Згідно з повідомленням на сайті МВС, розміщеному в рубриці "Особи, які переховуються від органів влади", П. Губарєв переховується від Слідчого управління СБУ.

Датою зникнення П. Губарєва вважається 26 травня.

Генеральна прокуратура України 24 січня 2017 року повідомила про початок процедури заочного засудження особи, яка організувала в березні 2014 р. масові заворушення в р. Донецьк, що в свою чергу стало поштовхом до створення терористичної організації "ДНР".

Імені зазначеної особи в повідомленні Генпрокуратури немає, проте прес-секретар генпрокурора України Юрія Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook до цього повідомлення написала: "У Губарєва варіантів небагато".

Вона також опублікувала фотографію П. Губарєва, на якій останній відображений у футболці із символікою "Новоросії" і бойовиком "ДНР" Арсеном Павловим ("Моторолою"), який загинув 16 жовтня 2016 року у Донецьку внаслідок вибуху в ліфті будинку, в якому він проживав.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В акваторії Чорного й Азовського морів нині перебувають 5 багатоцільових російських винищувачів - літаків Су-34 і Су-35

Унаслідок обстрілів у Нікопольському районі поранено місцевого жителя - Дніпропетровська ОВА

Унаслідок ракетної атаки в Кропивницькому районі поранено чоловіка, пошкоджено об'єкти інфраструктури - ОВА

За останній місяць ворог 444 рази застосував боєприпаси з хімічними речовинами - Генштаб ЗСУ

У Красногорівці частина ворожих груп встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога з н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Троє мирних жителів постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Чугуєву - поліція

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА