16:21 22.03.2017

У Харкові подорожчає проїзд в електротранспорті

2 хв читати
У Харкові подорожчає проїзд в електротранспорті

Виконавчий комітет Харківської міської ради на засіданні у середу затвердив нові тарифи на проїзд у метро, тролейбусах і трамваях.

"Згідно з рішенням, вартість проїзду в метро буде збільшено із 3 грн до 4 грн, у наземному громадському транспорті (трамваях і тролейбусах) - з 2,5 грн до 3 грн. Підставою для такого кроку стало подорожчання енергоносіїв, зростання мінімальної зарплати. Проїзні квитки, придбані до підвищення тарифу, діятимуть за старими тарифами", - повідомляє прес-служба Харківської міськради.

Як повідомив заступник міського голови Харкова Михайло Фатєєв, за час з останнього підвищення тарифу на проїзд у метро середній розмір зарплати збільшився в 1,4 рази, а електроенергія подорожчала в 6,2 рази. З моменту затвердження чинних тарифів на проїзд в наземному міськелектротранспорті, ці показники зросли в 1,3 та 3,6 рази відповідно.

Крім того, за словами М. Фатєєва, ціни на матеріали для проведення ремонтів і техобслуговування рухомого складу зросли в середньому втричі.

За підсумками 2016 року збитки КП "Харківський метрополітен" від надання послуги з перевезення пасажирів становили 142,3 млн грн. Комунальні підприємства, що надають послуги з перевезення пасажирів наземним електротранспортом, отримали збитків на суму 11,1 млн грн.

Новий тариф почне діяти з моменту публікації в газеті "Харьковские известия" (офіційному виданні Харківської міськради).

Як повідомлялося, з червня 2013 року плата за проїзд у харківському метро становить 3 грн. Тариф на проїзд у трамваях і тролейбусах був затверджений у травні 2015 р. і становить 2,5 грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА