18:49 18.04.2017

У Львівській області поліція вилучила 25 тонн спирту, що призначався для виготовлення фальсифікату

1 хв читати

Оперативники управління захисту економіки у Львівській області Національної поліції вилучили велику партію етилового спирту, яка призначалася для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

Як повідомляє департамент захисту економіки Національної поліції України, правоохоронці зупинили вантажний автомобіль із партією спирту в одному з населених пунктів Кам’янка-Бузького району.

Водій надав товарно-супровідні документи на перевезення товарів кур'єрської служби; вантаж був опломбований номерними пломбами цієї служби. Водночас було встановлено, що автотранспорт для перевезення товарів кур'єрської служби не орендувався і супровідні документи не видавалися.

У кузові транспортного засобу були пластмасові бочки, заповнені спиртом. Майже 25 тонн спирту планувалося використати для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. За попередніми даними, його вартість становить 1,6 млн грн.

У Києві працівники столичного управління захисту економіки також вилучили готовий до продажу фальсифікат. Поліцейські встановили місце зберігання та реалізації зазначеної продукції.

Правоохоронці вилучили 2,5 тонни контрафактної горілки, вина, коньяку тощо. Роздрібна торгівля фальсифікату здійснювалася з "коліс" неподалік від складу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА