18:51 20.04.2017

Директор Українського НДІ нафтопереробної промисловості попався на хабарі за здачу в оренду майна Міненерго

1 хв читати
Директор Українського НДІ нафтопереробної промисловості попався на хабарі за здачу в оренду майна Міненерго

Директора ДП "Український науково-дослідний інститут нафтопереробної промисловості" затримано під час одержання неправомірної вигоди, повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

"Військова прокуратура Київського гарнізону Центрального регіону України спільно з оперативними працівниками Управління захисту економіки департаменту захисту економіки в Київській області Нацполіції України на гарячому під час одержання 30 тис. грн неправомірної вигоди затримали директора ДП "Український науково-дослідний інститут нафтопереробної промисловості", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що протягом березня-квітня 2017 року директор ДП вимагав у підприємця неправомірну вигоду за надання в оренду без укладення відповідних договорів державного майна Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Під час одержання хабара його затримали в службовому кабінеті. Гроші вилучено під час обшуку місця події.

Досудове розслідування здійснює група слідчих військової прокуратури Київського гарнізону. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з відстороненням від посади.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА