14:16 21.04.2017

Затримання першого заступника голови "Нафтогазу" Переломи не пов'язано з його роботою в компанії - НАК

1 хв читати
Затримання першого заступника голови "Нафтогазу" Переломи не пов'язано з його роботою в компанії - НАК

Департамент корпоративних комунікацій НАК "Нафтогаз України" зазначає, що провадження, у рамках якого 20 квітня відбулося затримання першого заступника голови правління Сергія Переломи, не пов'язане з його роботою в НАК.

"Компанія підтверджує незмінну готовність співпрацювати зі слідством та інформуватиме про подальший перебіг справи", - йдеться в прес-релізі держхолдингу.

Раніше прес-служба Національного антикорупційного бюро України повідомила, що детективи бюро затримали другого фігуранта у справі про завдання збитків ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат", у рамках якого було затримано колишнього народного депутата Миколу Мартиненка.

За словами заступника генерального прокурора - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького, другий фігурант - це С.Перелома, який також проходить у справі про завдання збитків ПАТ "Одеський припортовий завод" у розмірі 205 млн грн.

С.Перелому затримано за підозрою в скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації), ч. 5 ст 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА