12:41 23.04.2017

На Київщині місцевий житель у лісосмузі обладнав схрон зі зброєю та боєприпасами

1 хв читати

Співробітники Управління протидії наркозлочинності поліції Київської області виявили в лісовому масиві в с. Калинівка Васильківського району арсенал зброї та боєприпасів, який закопав 35-річний місцевий житель.

"Молодий чоловік пояснив, що бойову сумку йому передав для зберігання колишній учасник антитерористичної операції", - повідомляє в неділю прес-служба ГУ Нацполіції України в Київській області.

Загалом зі схрону правоохоронці вилучили два пістолети "Флобер", пневматичний пістолет, магазин від автомата, пристрій від гвинтівки, бойову гранату "Ф-1", газову гранату "РГД" і чотири запали до них, близько 600 різнокаліберних набоїв до пістолетів, автоматів та кулеметів, речовину, зовні схожу на порох, і 70 грамів пластиду.

Також за місцем проживання підозрюваного співробітники поліції виявили та вилучили близько 70 грамів коноплі.

Наразі призначено низку експертиз. Правоохоронці встановлюють канал надходження зброї до підозрюваного. Тривають невідкладні слідчі дії. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує позбавлення волі терміном від 3 до 7 років. Досудове розслідування триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА