12:56 24.04.2017

Виробничі потужності "Укрспирту" буде тимчасово призупинено з огляду на технічний аудит

2 хв читати
Виробничі потужності "Укрспирту" буде тимчасово призупинено з огляду на технічний аудит

Державне підприємство спиртової та лікеро-горілчаної промисловості "Укрспирт" здійснює технічний аудит, аудит господарської діяльності та балансу залишків, у зв'язку з чим буде тимчасово призупинено його виробничі потужності.

Згідно з повідомленням підприємства на сайті, попередньо було проведено переговори з найбільшими операторами алкогольного ринку та досягнуто взаєморозуміння між ДП і виробниками лікеро-горілчаної продукції. Товарна продукція "Укрспирту" постачається усім контрагентам згідно з попередньо укладеними договорами.

"Слід зазначити, що, на жаль, є учасники ринку, яким не вигідне проведення перевірки на місцях провадження діяльності та наведення ладу на державному підприємстві", - наголосили в "Укрспирті".

У держкомпанії зазначили, що тривають активні переговори з відновлення ринків збуту і пошуку нових вітчизняних та зарубіжних партнерів. У рамках цього проведено переговори з представниками Польщі, Словаччини, Туреччини, Угорщини.

Як результат, у квітні 2017 року було укладено контракт з Угорщиною на постачання спирту етилового з гарантованим збутом продукції у кількості 280 тис. дал. Протягом II кварталу 2017 року ДП планує подальшу роботу з контрагентом із метою досягнення домовленостей щодо збільшення обсягів постачання до 400 тис. дал на II півріччя 2017 року.

"Укрспирт" перебуває в управлінні Міністерства аграрної політики та продовольства, яке розробило законопроект про приватизацію держкомпанії.

Загальна виробнича потужність ДП "Укрспирт" - понад 30 млн дал на рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА