09:52 25.04.2017

Київрада планує виділити додатково 400 млн грн на капремонт доріг та міжквартальних проїздів

2 хв читати
Київрада планує виділити додатково 400 млн грн на капремонт доріг та міжквартальних проїздів

Постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку 24 квітня узгодила внесення низки змін до міського бюджету на 2017 рік.

Як повідомила прес-служба Київради, в рамках коригування головного кошторису столиці підтримано ініціативу виділення коштів на покращення інфраструктури. Зокрема, закладено додаткові 809 млн грн на розвиток автомобільних доріг загального користування та дорожньої інфраструктури, ще 300 млн грн - на капремонт вулиць і доріг, 100 млн грн - на ремонт міжквартальних проїздів.

За рахунок субвенції з держбюджету заплановано виділити додаткові кошти на поліпшення житлових умов сімей загиблих військовослужбовців та людей з інвалідністю.

Крім того, в рамках коригування передбачені додаткові витрати на проведення "Євробачення-2017": планується спрямувати понад 19 млн грн на систему відеоспостереження в місцях розташування локацій пісенного конкурсу, 5 млн грн - на придбання урн для забезпечення належного рівня благоустрою міста, 500 тис. грн - для залучення волонтерів, 125 тис. грн - на благоустрій території Національного історико-культурного музею "Київська фортеця" - однієї з розважальних зон пісенного конкурсу.

"Додаткове фінансування "Євробачення-2017" стало можливим за рахунок залишку коштів бюджету міста станом на 1 січня 2017 року. Зазначу: раніше місто вже спрямовувало 200 млн грн на проведення "Євробачення-2017", - зазначив голова постійної комісії з питань бюджету Андрій Странніков.

Проект рішення про внесення відповідних змін до бюджету столиці на 2017 рік мають підтримати депутати на пленарному засіданні Київради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА