18:47 25.04.2017

Нова адміністрація США зацікавлена в посиленні американського бізнесу в Україні - Данилюк

1 хв читати
Нова адміністрація США зацікавлена в посиленні американського бізнесу в Україні - Данилюк

Україна працює над конкретними пропозиціями щодо можливості посилення присутності американського бізнесу в країні для обговорення їх на найвищому рівні, повідомив міністр фінансів Олександр Данилюк за підсумками зустрічі з міністром торгівлі США Вілбуром Россом, яка була присвячена залученню інвестицій в Україну.

"У новій адміністрації зацікавлені в посиленні присутності американського бізнесу в Україні. І це є спільним інтересом...", - написав глава Мінфіну України за підсумками зустрічі.

О.Данилюк пояснив, що американські інвестиції, окрім створення робочих місць, також приносять передові технології, які підвищують конкурентоспроможність української економіки і сприяють посиленню політичних зв'язків між двома країнами.

Глава Мінфіну нагадав, що В.Росс побудував кар'єру на Уолл-стрит, тому надзвичайно добре розбирається в темі інвестицій і має високий авторитет серед американського бізнесу, а нині є ключовою людиною в економічному блоці нової адміністрації США.

Мільярдер, 79-річний В.Росс був економічним радником Д.Трампа під час передвиборчої кампанії. Він спеціалізувався на реструктуризації кризових компаній.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА